T.C. Uitgeest | Waldijk 2, 1911 MJ Uitgeest | 0251-311977 | info@tcuitgeest.nl

Padel

Het is zover! Sinds donderdag 11 oktober zijn de padelbanen helemaal gereed om te bespelen. Kijk hier voor de spelregels.

Padelcommissie
Een padelcommissie is opgericht om alles in goede banen te leiden. De commissie is te bereiken via padel@tcuitgeest.nl en bestaat uit Mark Haije (voorzitter), Sam Bakker, Sam Claus, Luke van der Ham, Hidde Baijards en Peter Kransberg.

Padelrackets en ballen
Er mag niet met tennisrackets en tennisballen worden gespeeld op de padelbanen. We hebben speciaal padelrackets en ballen aangeschaft die tegen geringe kosten door leden kunnen worden gebruikt. Deze liggen onder de bar tegenover het snoepgoed. We gaan er vanuit dat alle rackets na gebruik weer terug worden gelegd. Indien er schade is aan een racket, meld het dan via padel@tcuitgeest.nl, zodat een ander niet misgrijpt. Om de padelrackets te kunnen gebruiken, moet de kantine open zijn of geopend worden met de code van de bardienst. We verzoeken iedereen om dit vooraf te controleren en/of te regelen, zodat de leden van de kantinecommissie niet onnodig worden gebeld op het laatste moment.

Padelbaan reserveren
De padelbanen (baan 7 en 8) reserveer je voor 4 personen en voor 45 minuten per keer. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het huidige afhangbord in de hal. Reserveren kan ook vanuit huis via de KNLTB ClubApp. Deze app is gratis te downloaden en toont alleen de beschikbare tijden van baan 7 en 8. Het is niet mogelijk om ook de tennisbanen op ons park via het afhangbord te bekijken. Een reservering via de app moet 15 minuten voor de gereserveerde tijd worden bevestigd. Om te bevestigen haal je je tennispas door het afhangbord. Gebeurt dat niet, dan wordt de baan weer vrijgegeven voor anderen. Zo voorkomen we dat er wel wordt gereserveerd en niet wordt gespeeld.
Introducés
Reserveren voor niet-leden is mogelijk. Elk lid mag per jaar maximaal 3x een introducé meenemen. Meld een introducé aan bij Peter Kransberg of Mark Haije via padel@tcuitgeest.nl. Een introducé betaalt € 5,- baanhuur per uur en € 1,- voor een racket per uur.

Gratis clinics
De gratis clinics voor leden starten na de feestelijke opening op 27 oktober. Het bestuur heeft besloten om de sport padel bij TCU op een professionele wijze te introduceren met de ervaren padeltrainers van de Padel Kings in combinatie met Perry en David, beiden eveneens gecertificeerde padeltrainers.
De clincs worden in eerste instantie volgepland op de dinsdag- en de vrijdagavond met trainers van de Padel Kings. Zodra deze avonden vol zitten, dan wijken we uit naar de woensdagavond en de donderdagavond met Perry en David. Je kunt je nu al inschrijven voor een clinic door een e-mail te sturen naar info@padelkings.nl!

Training  
Training zal worden gegeven door trainers van de Padel Kings en door Perry en David. Er zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijkheden om te trainen. Details over de lessen en het voordeel van een lidmaatschap bij TCU volgen zo spoedig mogelijk.