T.C. Uitgeest | Waldijk 2, 1911 MJ Uitgeest | 0251-311977 | info@tcuitgeest.nl

Update 2 - Tennis en het Coronavirus  

De verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn verlengd t/m 28 april. Dit betekent dat tot die tijd ons park gesloten blijft.

De KNLTB heeft een pagina met de laatste informatie: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/.

 

Update - Tennis en het Coronavirus  

Beste leden,

De ontwikkelingen romdom het Coronavirus volgen elkaar in snel tempo op. Vanmiddag zijn nieuwe maatregelen bekend gemaakt en deze houden (o.a.) in dat alle sportverenigingen verplicht worden te sluiten tot en met 6 april a.s.

Vanaf 18:00 uur vandaag (15-03-2020) zijn dan ook alle activiteiten bij T.C. Uitgeest stopgezet. Dit betekent dat er geen les meer wordt gegeven en ook vrijspelen is niet meer toegestaan. Daarnaast worden er ook geen kantinediensten meer gedraaid. Alle overige activiteiten waren al stopgezet.

De KNLTB heeft een pagina met meer informatie: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/.

Er van uitgaande dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt om verdere verspreiding te voorkomen, alvast bedankt voor uw medewerking.

Het bestuur van T.C. Uitgeest

 

Tennis en het Coronavirus  

Beste leden van T.C. Uitgeest,

In navolging op de oproep van onze regering om niet met grote groepen mensen bij elkaar te komen tot 1 april 2020, heeft het bestuur besloten het ouder-kind toernooi van 15 maart 2020 te annuleren. Tevens zal de klaverjasavond die gepland staat op 13 maart 2020 geannuleerd worden. Ook alle competitiewedstrijden zijn afgelast tot 1 april (zie ook deze mededeling op de site van de KNLTB).

Vooralsnog geldt er geen beperking voor de geplande trainingen. 

Wij roepen een ieder op de instructie van het RIVM op te volgen en dus niet naar T.C. Uitgeest te komen indien men een van de genoemde verschijnselen heeft!

Zie tevens: https://www.nu.nl/coronavirus/6036389/zeven-maatregelen-om-te-nemen-tegen-het-coronavirus.html?redirect=1

Er van uitgaande dat een ieder zijn/ haar verantwoordelijkheid neemt om verdere verspreiding te voorkomen. 

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Het bestuur van T.C. Uitgeest

 

Terugkoppeling enquête  

Enquete.png

De samenvatting van de resultaten van de Senioren Enquête April 2019 is nu te downloaden.

Sportterrein rookvrij tijdens speeldagen en/of speelmomenten van de jeugd  

Rookvrij.png

Vanaf 5 april 2019 zal T.C. Uitgeest zich meer op gezondheid richten. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken tijdens de speeldagen en/of speelmomenten van de jeugd.

Meer...